In Mijn Naam… handreiking voor thuis vieren

Naast de betrokkenheid op digitaal uitgezonden kerkdiensten, is er ook behoefte om zelf vorm te geven aan geestelijke ontmoeting, viering en gebed.
Om daaraan structuur en vorm te geven, bieden de Theologische Universiteit Kampen en het Steunpunt Liturgie samen deze handreiking, onder de titel In Mijn Naam… (Matteüs 18: 20).
Ieder week wordt er een nieuwe aflevering geplaatst. De eerste aflevering bevat een aantal algemene suggesties en aandachtspunten.

In Mijn Naam…11
      In Mijn Naam… 11: Van Hemelvaart tot Pinksteren in negen stappen (plus 2) van negen gedichten (plus 2): Download

In Mijn Naam…12
      In Mijn Naam… 12: viering voor zondag 24 mei, Niet alleen. Download
      • Extra bij In Mijn Naam… 12: Beeldmeditatie bij Exodus 23. Download

In Mijn Naam…13
      In Mijn Naam… 13: viering voor zondag 31 mei, Pinksteren, Een levend hart. Download
      • Extra bij In Mijn Naam… 13: Beeldmeditatie bij Johannes 14,26 Download

Beeldmeditatie bij Johannes 14
    Beeldmeditatie bij Exodus 23, 10-11
    Beeldmeditatie bij Lucas 24, 49-53 (Handelingen 1,1-11)
    Beeldmeditatie bij In Mijn Naam…9, Exodus 20
    Beeldmeditatie bij Exodus 19 en Johannes 14: 1-14.
    Beeldmeditatie bij de lezing van Exodus 17: 8-16. Download
    Memory-spel bij Exodus, gemaakt de kerk van Ommen-West. Het kan op 3 manieren worden gespeeld, eenvoudig voor kleine kinderen, iets ingewikkelder voor oudere kinderen, en voor echte diehards (door niet twee maar drie kaartjes te verzamelen). Download hier (daar te vinden onder de video van de meditatie).

Beeldmeditatie bij de viering van zondag 26 april: Raak me niet aan – Houd me niet vast
    Download
    Jezus komt binnen bij zijn discipelen. Klik door naar het hele filmpje van de geschiedenis van Passie en Pasen in lego. Gemaakt en verteld door kinderen van de Fonteinkerk te Zwolle (link)

Beeldmeditatie bij Exodus 14-15 en Johannes 20: 1-18, Paaszondag